Lassen12Enkele maanden geleden kocht ik mij een MIG-lastoestel Parweld XTM200I. Om metaal te zagen investeerde ik in een metaalzaagmachine van het merk Holzmann type MKS355.

Na wat oefenen ben ik gestart met het maken van een metalen rekje met twee houten leggers. Ik gebruikte metalen L-profielen van 3 mm en houten timmerpanelen van 18 mm om het rekje te construeren.

Het verloop van de werken en het resultaat kan je onder de tekst van dit artikel in de fotogallerij bekijken.

 

Carry & Laura (2005)Onze pony Carry stierf spijtig genoeg in 2016. Hij werd 23 jaar oud en is altijd een trouwe vriend geweest van onze familie.

In 2017 verwelkomden we twee jonge ezeltjes in de familie. Het hengstje doopten we als Gust en de merrie als Trees. Het tweetal houdt elkaar gezelschap in een mooie weide aan onze woning. Ze kunnen het zeer goed met elkaar vinden. Beiden werden in 2017 geboren, Gust in Hallaar (Heist-op-den Berg) en Trees in Rillaar (Aarschot).

 

Welkom op de website van familie VerCAMmen-VerTESsen, kortweg CAMTES.be. Ons gezinnetje bestaat uit vier (twee dochters en mama, drie plagen voor de papa ;-) en we wonen in groot Scherpenheuvel. Vanzelfsprekend rekenen we ook onze huisdieren tot onze famile, namelijk:

  • hondje Rosie - Cavalier King Charles
  • ezel Gustje
  • ezel Treesje
  • valkparkiet Pia

Op deze website zal je informatie terugvinden over de famile (incl. diertjes) en de hobby van papa (motorrijden).

Hans, Sandra, Laura & Emma